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Child Welfare Policy Manual

Questions & Answers

6.16C.1  Development

1. Question: If a title IV-E agency has completed development activities on a CCWIS
automated function, are the automated function’s installation costs classified as
development costs?

Answer: Yes, automated function installation costs are classified as development costs.
Federal regulations define installation as the integrated testing of programs and subsystems,
system conversion, and turnover to operation status, per 45 CFR 95.605. Software testing is
included in the definition of development (45 CFR 95.605).
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